Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di acqua e un po' di più per il forno
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 15 g di zucchero semolato
- 500 g di farina di grano
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
1 Std. 20 Min
Impasto per pizza
1u.
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Piadina romagnola
15min
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane paesano
3h
Pane ticinese
1 Std. 50 Min