sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 橄榄油 刷油用
  • 鸡蛋(约53-63克)
    4 颗
  • 绿芦笋 去皮,切约14厘米长
    150 克
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 蒜头 切碎
    2 瓣
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1600 克
  • 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
    30 克
  • 调味用
  • 黑胡椒粉 调味用
  • 橄榄油 调味用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 81 mg
Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...