Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
橄榄油 刷油用
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
绿芦笋 去皮,切约14厘米长150 克
-
橄榄油2 汤匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
橄榄油 调味用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína