Zařízení & příslušenství
白萝卜丝牛肉汤
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度1000 克
-
牛肉高汤块1 块
-
盐5 克
-
水1300 克
-
八角2 颗
-
桂皮3 克
-
姜 切片20 克
-
菲力牛排 切成薄片(约1-2毫米)300 克
-
鱼露10 克
-
香菜 切碎10 克
-
葱 切葱花10 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
青柠1 片
-
新鲜豆芽100 克
-
新鲜辣椒 ,切成薄片适量
-
辣椒酱 (volitelně)2 茶匙
-
海鲜酱 (volitelně)2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1488.8 mg
Protein
18.5 g
Kalorie
1013.1 kJ /
242.2 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
17.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína