Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sobras de pão
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 4 pés de salsa
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1000 g carne picada
- 2 ovos
-
50
g vinho branco
nebo 50 g vinho do Porto - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Vinagre q.b.
- 10 fatias de bacon
-
Vinho branco q.b. p/ regar
nebo Vinho do Porto q.b. p/ regar - Azeite q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peitos de frango pizzaiola
50 min
Rolo de carne crocante
1 Std.
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30 min
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Gratinado de frango, Creme de legumes e Papelotes de fruta
1 Std.
Lasanha
1h 30 min
Rolo de carne
1 Std.
Rolo de bacalhau com broa
50 min
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Pudim de peixe com molho de tomate
3 Std.
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1 Std.
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1 Std. 40 Min