Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (volitelně)
- 30 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 100 grama
- Kalorie
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 69.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
Puré de carne e espinafres
30min
Puré de pera e banana
5 min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
Puré de peixe e legumes
35 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
Puré de fruta
15min
Puré de legumes e carne
40min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
O 1º puré de carne
30min