
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g de boletus deshidratados
- 30 g de agua
- 100 g de champiñones en cuartos
- 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
- 60 g de chalota en cuartos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de nata (18% materia grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 965 kcal / 4038 kJ
- Protein
- 17.7 g
- Tuk
- 67.6 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 39.2 g
- Sodík
- 1275.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3hod. 45min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Salsa a la pimienta
20min