Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco, cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4013 kJ / 960 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min
Recheio de porco lento
5h 30 min.
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
50 Min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2hod. 15min
Salada morna de pera com queijo e bacon
25min
Técnica Pappardelle
30min
Paris Brest com morangos
2 Std. 10 Min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1h 20min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 Std. 15 Min
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Salada de camarão e pêssego com vinagreta
1h
Nachos com molho rico
30min