Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco, cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4013 kJ / 960 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15min
Crepes de camarão e legumes
55min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 godz.
Risoto de laranja com pato
35min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15 Min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15min
Tacos de camarão e manga
25 Min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45min