Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco, cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4013 kJ / 960 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Escalopes de vitela com redução de morango
30min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2h 30 min
Enrolado de cogumelos
1h 20 min
Tigela Benedict
50min
Noodles com frango e molho satay
45min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Tacos de camarão e manga
25 min