
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 960 kcal / 4013 kJ
- Protein
- 60 g
- Tuk
- 58 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1 Std. 15 Min
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40 Min
Rolinhos de rosbife com recheio de mozarela e tomate
2 Std. 30 Min
Ceviche no ananás
6 Std. 15 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Tarteletes de cogumelos
35 Min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2 Std. 30 Min
Vazia no forno com molho picante
4 Std. 20 Min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Cheesecake desconstruído com morangos
4 Std. 25 Min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 Std. 15 Min
Risoto de laranja com pato
35 Min