Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g água
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 20 g mel
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 ½ c. chá de sal
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 100 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 4 dentes de alho
- 4 pés de salsa, só as folhas
- 20 g manteiga
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 3 - 4 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 614.2 kJ / 146.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 135.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trouxas de legumes
1 Std.
Pão de alho e ervas
1u. 40min
Nuggets de frango com dip de parmesão
30 min
Ice tea de pêssego e hortelã
30 min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14 godz.
Rum tropical de maracujá
15 Min
Piza com rebordo recheado
2u. 30min
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40 min
Brioche de abóbora
2h
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min
Pão de queijo com linguiça
45 min
Pão de alho
1 Std. 15 Min