Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Oxtail
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
538 mg
Protein
34 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cooking
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sous-vide Steak
1h 30min
Browning Pork Strips
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min