Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Oxtail
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
538 mg
Protein
34 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cooking
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-Fried Vegetables
15min.
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1hod. 10min.
Broccoli or Cauliflower Rice
5min.
Steamed Fish Fillets
25min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Beef and Beer Pie
1hod. 40min.
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min.
Char Siu Pork with Rice
8hod. 40min.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1hod. 30min.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.