![Slow Cooked Oxtail Slow Cooked Oxtail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f91284f6-a7db-464e-b259-d47f182ee3db/Derivates/2a7acdfb-3f17-4002-ac85-4a0cd159fc19.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2sa 55 dk
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Chicken Adobo
1h 25min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min.
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Turkey Cubes
Žádné hodnocení
Eggplant Sauté
30 min.
Lobster Bisque
1h 50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Steamed Whole Fish
45min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min.
Cream of Asparagus Soup
15min