
Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Oxtail
Příprava 10min
Celkový 8hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Protein
34 g
Tuk
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
538 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cooking
9 recepty/-ů
USA
USA