Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Soubise Sauce
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Apple Wild Rice
50 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Browning Beef Strips
15min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 λεπτ.
Sous-vide Steak
1h 30min