Slow Cooked Oxtail

Slow Cooked Oxtail

4.3 12 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 8hod. 20min
4 portions

Suroviny

  • porcini mushrooms, dried
    ½ oz
  • fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
    ½ oz
  • garlic cloves
    4
  • yellow onions quartered
    12 oz
  • carrots cut on the bias (1 in.), divided
    13 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    3 oz
  • celery in pieces (1 in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • oxtail
    20 - 23 oz
  • beef stock
    14 oz
  • red wine
    4 oz
  • pearl onions frozen
    4 oz
  • cooked polenta to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Protein 34 g
Tuk 17 g
Sacharidy 26 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 538 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...