
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions quartered
- 13 oz carrots cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips in pieces (1 in.)
- 3 oz celery in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions frozen
- cooked polenta to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391 kcal / 1636 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 Min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 Min
Steamed Trout
20 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Tunisian Beef Ribs
4 Std. 55 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min