Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
nebo 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Protein
- 83.3 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 130.8 g
- Nasycený tuk
- 68.1 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1515.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéed Prawns
15min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Roasted Garlic
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-vide Steak
1h 30 min