Zařízení & příslušenství
黑糖糕
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 人份
Suroviny
-
黑糖100 克
-
水 (含料理和蒸煮用)720 克
-
泡打粉1 茶匙
-
中筋麵粉90 克
-
太白粉 (樹薯粉)45 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)1 大匙
-
核桃 切碎30 克
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
白芝麻20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.2 g
Kalorie
904.4 kJ /
216.3 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.425 g
Sacharidy
34.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan