Zařízení & příslušenství
筊白筍炒肉絲
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切條20 克
-
豬里肌肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.86 g
Kalorie
514 kJ /
122 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
1.475 g
Sacharidy
9.87 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan