Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮、切條
- 100 克 豬里肌肉 ,切條
- 250 克 筊白筍 ,切條
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 11.86 g
- Sacharidy
- 9.87 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.475 g