Zařízení & příslušenství
Carcaças
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
12 unidades
Suroviny
-
água200 g
-
leite120 g
-
manteiga20 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
açúcar1 pitada de
-
farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar500 g
-
sal1 ½ c. chá de
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 unidade
Sodík
298.3 mg
Protein
6 g
Kalorie
728.9 kJ /
174.2 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
31.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ABC Da Bimby®
175 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko