Karamellsaus

Karamellsaus

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
400 gram

Suroviny

  • sukker
    250 g
    250 g brunt sukker
  • fløte, minimum 30% fett
    200 - 250 g
  • vann
    1030 g
  • sitronsaft
    1 ts
  • smør, usaltet kaldt og så mye som mulig i et stykke (ca. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
    30 g
  • eddik
    1 ss

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 400 gram

Protein 5 g
Kalorie 8545 kJ / 2040 kcal
Tuk 111 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 256 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše