Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1sa 25 dk
Cebola frita com molho de iogurte
30min
Pães de centeio
2hod. 10min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40min
Massa folhada de chocolate
1h 40min
Piza vegetariana
1 Std. 45 Min
Sanduíche com pasta de requeijão
10min
Piza picante
1 Std. 20 Min
Piza 4 estações
1h
Piza de restos
4 Std. 40 Min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza a metro
1sa 10 dk