Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de salmão fumado e agrião
1h 30min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Lasanha
1h 10min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Žádné hodnocení
Tarteletes doces de tomate
Žádné hodnocení
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Quiche de fiambre e chalotas
1h 10min
Espuma de maracujá
10 dk
Piza 4 estações
1h
Piza de restos
4 godz. 40 min
Tacos de frango al pastor
50min
Piza a metro
1h 10min