Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 120 g fresh milk
- 1 tsp dried yeast powder
- 1 egg (55 g), room temperature
- 40 g unsalted butter, softened at room temperature
- 50 g caster sugar
- 250 g water
Filling
- 55 g butter, softened at room temperature
- 90 g brown sugar
- 10 g ground cinnamon
- plain flour, for dusting
-
115
g thickened cream
nebo 115 g whipping cream
Frosting
- 45 g cream cheese, softened
- 20 g butter, softened at room temperature
- ¼ tsp vanilla extract
- 60 g icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 100 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hazelnut chocolate brioche
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Killer Toast
2h
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Waffles
25 min
Japanese Cheese Tarts
1sa 55 dk
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Brownies Cookies
40 min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min