Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 120 g fresh milk
- 1 tsp dried yeast powder
- 1 egg (55 g), room temperature
- 40 g unsalted butter, softened at room temperature
- 50 g caster sugar
- 250 g water
Filling
- 55 g butter, softened at room temperature
- 90 g brown sugar
- 10 g ground cinnamon
- plain flour, for dusting
-
115
g thickened cream
nebo 115 g whipping cream
Frosting
- 45 g cream cheese, softened
- 20 g butter, softened at room temperature
- ¼ tsp vanilla extract
- 60 g icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 100 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Full English Breakfast Popover
40 Min
Waffles
25 Min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Soft Sweet Buns
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Killer Toast
2h
Ben's Chocolate Cookies
40 Min