Zařízení & příslušenství
酸梅鸭
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 35min.
8 人份
Suroviny
-
新鲜鸭 带皮和骨,切块 (4 公分)800 克
-
姜汁50 克
-
绍兴花雕酒30 克
-
蚝油30 克
-
黑酱油50 克
-
酱青30 克
-
酸梅酱 自制或市售250 克
-
红糖50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
885 mg
Protein
19 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní