Zařízení & příslušenství
猪肉泡菜烩饭
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
洋葱 切丝80 克
-
五花肉 切薄片120 克
-
韩式辣椒酱50 克
-
水250 克
-
盐1 克
-
韩式泡菜 切段120 克
-
料酒20 克
-
短粳米 洗净沥干后约重340克250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
799.7 mg
Protein
12.3 g
Kalorie
2644.6 kJ /
632.1 kcal
Tuk
29.4 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
76.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米饭最美味
5 recepty/-ů
Čína
Čína