猪肉泡菜烩饭

猪肉泡菜烩饭

4.2 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 洋葱 切丝
    80 克
  • 五花肉 切薄片
    120 克
  • 韩式辣椒酱
    50 克
  • 250 克
  • 1 克
  • 韩式泡菜 切段
    120 克
  • 料酒
    20 克
  • 短粳米 洗净沥干后约重340克
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 799.7 mg
Protein 12.3 g
Kalorie 2644.6 kJ / 632.1 kcal
Tuk 29.4 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 76.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...