Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
250 mg
Protein
15 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-Vide Herbal Chicken
4hod. 15min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.