Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min