
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt to season
- ½ tsp ground black pepper to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 97 kcal / 406 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min