Sous-Vide Salmon

Sous-Vide Salmon

4.5 19 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • lemon deseeded
    2 slices
  • water
    1450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder
  • spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
    1 sprig

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 97 kcal / 406 kJ
Protein 15 g
Tuk 3 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 250 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...