Sous-Vide Salmon

Sous-Vide Salmon

4.5 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • lemon deseeded
    2 slices
  • water
    1450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder
  • spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
    1 sprig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 250 mg
Protein 15 g
Kalorie 406 kJ / 97 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...