
Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
97 kcal /
406 kJ
Protein
15 g
Tuk
3 g
Sacharidy
0 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
250 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 recept
Mezinárodní
Mezinárodní