Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
250 mg
Protein
15 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min.
Shallot Oil
25min.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Homemade Pandan Kaya
55min.