Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1u. 40min
Yu Sang
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Shallot Oil
25 min