Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g beef tenderloin, partially frozen, cut in thin slices
- 100 g chicken thigh fillets, skinless, partially frozen, cut in thin slices
- 50 g grated coconut
- 30 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 30 g fresh red chillies, deseeded
- 3 bird's eye chillies (cili padi)
- 15 g fresh ginger
- 15 g fresh galangal
- 3 kaffir lime leaves
- ½ tsp ground coriander
- 3 candlenuts
- 1 tsp salt
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tbsp tamarind paste, deseeded
- 50 g cooking oil
- 10 stalks fresh lemongrass, cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Sushi donuts
50 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Curry Fish
35 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 Std. 15 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min