Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt
- 220 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g gluten free flour, plus extra for dusting
- 4 eggs
- 280 g caster sugar
- 1 tbsp grapeseed oil
- 200 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
Lemon glaze
- 150 g pure icing sugar
- 10 - 20 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1214.6 kJ / 289.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 54.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate truffle cake
2h 15min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Ginger bundt cake
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.