Zařízení & příslušenství
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
16 portions
Suroviny
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.3 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nice bundt
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Royal icing (sugar glaze)
5min.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1hod.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1hod.
Vanilla honey cupcakes
1hod. 20min.
Better-for-you custard
15min.
Gluten-free goodness pastry
1hod.
Apple tea cakes
1hod. 10min.
Chocolate hazelnut kisses
2hod. 20min.
Whole orange cake with spiced syrup
2hod. 20min.
Orange and almond cake
2hod. 20min.
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min.
Cream cheese frosting
5min.