Zařízení & příslušenství
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
16 portions
Suroviny
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.3 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nice bundt
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Whole orange cake with spiced syrup
2 h 20 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 h 15 min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 h
Noughts and crosses
2 h 45 min
Four-seed honey butter
30 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 h 45 min
Gluten free waffle cones
35 min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 h 45 min
Magic bean chocolate cake
1 h 40 min
Cream cheese frosting
5 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 h