
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 175 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 175 g Zucker
- 3 Eier
- 1 TL Zitronenschale unbehandelt
- 1 TL Backpulver
- 8 - 10 Tropfen Lebensmittelfarbe, flüssig, rot (z. B. von Dr. Oetker)
- 130 g Aprikosenkonfitüre
- 1 Marzipandecke (300 g), z. B. von Dr. Oetker
- Zuckerperlen silber, zum Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 487 kcal / 2089 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beeren-Brownies-Trifle
4hod. 50min
Baiserbäume
3hod. 20min
Weihnachtliche Opernschnitte
1hod. 50min
Orangen-Schokoladen-Torte
3hod. 40min
Zitronen-Joghurt-Torte
9hod.
Marshmallows
2hod. 30min
Herz-Lollies
2hod.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10hod.
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2hod. 20min
Petit fours
3hod.
Charlotte Russe
3hod.
Waldmeister-Himbeer-Torte
5hod. 35min