Battenbergkuchen

Battenbergkuchen

3.8 10 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod.
10 Stücke

Suroviny

  • Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
    175 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    175 g
  • Mandeln
    40 g
  • Zucker
    175 g
  • Eier
    3
  • Zitronenschale unbehandelt
    1 TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Lebensmittelfarbe, flüssig, rot (z. B. von Dr. Oetker)
    8 - 10 Tropfen
  • Aprikosenkonfitüre
    130 g
  • Marzipandecke (300 g), z. B. von Dr. Oetker
    1
  • Zuckerperlen silber, zum Verzieren

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 7 g
Kalorie 2089 kJ / 487 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...