Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuchen
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 2 Eier
- 100 g Milch
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Karamellsauce
- 250 g Zucker
- 90 g Ahornsirup
- 80 g Butter, kalt, in 2 Stücken
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1060 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Creme und Fertigstellung
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 50 g Milch
- 60 g Limoncello
-
300
g Himbeeren, frisch
nebo 300 g Himbeeren, TK, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3311 kJ / 791 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 Std.
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Erdbeer-Cheesecake-Dessert
4h 30min
Festtags-Pavlova
3h 30min
Himbeer-Mohn-Tiramisu
1sa
Schoko-Haselnuss-Tarte
1h 30min
Brownie-Käsekuchen
2h
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6 godz. 30 min
Beeren-Brownies-Trifle
4hod. 50min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2 Std. 30 Min