Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3h 30min
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pizzette
3h 40min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia al pesto
3h 40min
Pane bianco
3ωρ.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia caprese
3h 30min