
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 70 g di patata cotta
- 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1047 kcal / 4381 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 51.1 g
- Sacharidy
- 127.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2hod.
Focaccia al profumo di timo
1hod. 55min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2hod. 35min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4hod. 5min
Focaccia primavera
3hod.
Focaccia con le cipolle TM6
3hod. 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.