Parmezános rizottó

Parmezános rizottó

5.0 23 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 adag

Suroviny

  • Parmezán sajt darabolva (3 cm)
    40 g
  • mogyoróhagyma (kb. 30 g)
    1
  • vaj
    40 g
  • extra szűz olívaolaj
    10 g
  • rizottó rizs (pl. Carnaroli, Arborio), 14-15 perc főzési idővel (lásd tanács)
    320 g
  • fehér bor, száraz
    60 g
  • víz
    820 g
  • leveskocka (0,5 literhez) húsos vagy zöldséges
    1
    1 púpozott tk csirkehús levesalap, házi készítésű, húsos vagy zöldséges
  • ízlés szerint
    ½ - 1 tk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše