![Köttbullar med tomatsås Köttbullar med tomatsås](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97ABE58E-7379-419A-97BA-FB46A6645E4B/Derivates/677299E1-58CB-4D0B-88A9-03169298370B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Köttbullar
- 40 g bröd, fresh or stale, cut in pieces
- 80 g mjölk
- 6 - 12 kvistar färsk bladpersilja, leaves only
- 1 vitlöksklyfta (volitelně)
- 400 g nötfärs
- 2 ägg
- ½ tsk salt
- 1 nypa malen svartpeppar
- olja, for greasing
Tomatsås
- 1 vitlöksklyfta
- 50 - 80 g lök, cut in halves
- 20 g extra virgin olivolja
- 600 g konserverade krossade tomater
- 1 tsk salt
- 1 nypa malen svartpeppar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g