![Pizza Margherita Pizza Margherita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03AE2D15-4038-4A5C-83E9-E937B1D8AA36/Derivates/549DB59C-7CEF-41DD-98C9-94881F6F51B2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeg
- 30 g extra virgin olivolja, plus extra för smörjning
- 220 g vatten, rumstempererat
-
1
tsk socker
nebo 1 tsk maltextrakt -
20
g färsk jäst, smulad
nebo 2 tsk torrjäst (8 g) - 400 g vetemjöl special
- 1 tsk salt
Margherita-topping
- 200 g mozzarella, i bitar
- 250 g konserverade hackade tomater
- 2 - 3 nypor salt, efter smak
- 1 msk extra virgin olivolja
- 10 - 15 färska basilikablad, rivna i strimlor
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g