![Quiche Lorraine Quiche Lorraine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/806C7FB6-AB48-424F-8A59-AA0181A637B1/Derivates/09c124d9-99aa-4f79-9811-f6a725119fbe.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g gruyèreost, cut in pieces (volitelně)
Pajdeg
- 75 g osaltat smör, cut in pieces, plus extra for greasing
- 150 g vetemjöl, plus extra for dusting
- ½ tsk salt, chilled, cut in pieces
- 50 g vatten
Fyllning
- 200 g tärnat bacon
- 4 ägg
- 50 g mjölk
-
100
g crème fraîche
nebo 100 g grädde - ¼ tsk salt
- 2 nypor malen svartpeppar
- Nutriční hodnoty
- na 1 bit
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g