Venezia Bread
TM6 TM5

Venezia Bread

4.2 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 8 ½ oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
    nebo 1 packet/envelope active dry yeast
  • 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 17 oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    nebo 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • 2 tsp salt

Nutriční hodnoty
na 1 Total recipe
Kalorie
9858 kJ / 2356 kcal
Protein
63 g
Sacharidy
386 g
Tuk
63 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
16 g
Sodík
4841 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty