Venezia Bread

Venezia Bread

4.4 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 11hod.
1 Total recipe

Suroviny

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
  • water
    8 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope active dry yeast
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    11 oz
  • semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    17 oz
    17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • salt
    2 tsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Total recipe

Sodík 4841 mg
Protein 63 g
Kalorie 9858 kJ / 2356 kcal
Tuk 63 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 386 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...