
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
nebo 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
nebo 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 386 g
- Tuk
- 63 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 4841 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pretzel Bread
2hod.
Baguettes
3hod. 45min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min
White Bread
6hod.
Apple Wheat Starter
72hod. 20min
Sourdough Baguettes
15hod.
Sourdough Pretzel Bread
7hod. 20min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Simple Mixing Bread
3hod. 20min
Artisan Bread (Betty)
4hod. 35min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2hod. 55min