
Zařízení & příslušenství
Venezia Bread
Příprava 30min
Celkový 11hod.
1 Total recipe
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Kalorie
2356 kcal /
9858 kJ
Protein
63 g
Tuk
63 g
Sacharidy
386 g
Vláknina
16 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
4841 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Artisan Breads
14 recepty/-ů
USA
USA