Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
nebo 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
nebo 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 386 g
- Tuk
- 63 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 4841 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5 min
Rustic Sourdough Bread
28j 10 menit
White Bread
6h
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Simple Mixing Bread
3h 20 min