Zařízení & příslušenství
Venezia Bread
Příprava 30min.
Celkový 11hod.
1 Total recipe
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
4841 mg
Protein
63 g
Kalorie
9858 kJ /
2356 kcal
Tuk
63 g
Vláknina
16 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
386 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Artisan Breads
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Sourdough Baguettes
15hod.
Apple Wheat Starter
72hod. 20min.
White Bread
6hod.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5hod. 5min.
Sourdough Ciabatta
9hod. 25min.
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min.
Sourdough Pretzel Bread
7hod. 20min.
Simple Mixing Bread
3hod. 20min.
Artisan Bread (Betty)
4hod. 35min.