![Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE0D3777-CA9C-4559-A163-7AEB639F39BA/Derivates/5D8A55BF-8D7A-4E9A-8171-7E7592C1665F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 700 - 1200 g de papas cambray, pequeñas
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Keine Bewertungen
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min