Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de apio, en trozos
- 250 g de zanahoria, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de jitomate, en trozos
- 150 g de calabacita, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de champiñones
- 1 hoja de laurel seca (volitelně)
- 6 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. albahaca, salvia, romero), sólo las hojas
- 4 ramitas de perejil fresco
- 120 g de sal gruesa
-
30
g de vino blanco seco
nebo 30 g de agua - 1 cucharada de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2775.7 kJ / 663.4 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 26.9 g
- Sodík
- 47583.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan integral
3h
Salsa catsup
1h 15min
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Yogur natural
11h 10min
Requesón
2h
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Mezcla infalible
5 min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Puré de jitomate básico
35 Min
Yogur griego natural
15 godz. 30 min