Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g caramelos de leite (10 unid. aprox.)
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g manteiga, mas q.b. p/ untar
- 3 ovos
- 50 g açúcar
- 15 g farinha
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 91.5 mg
Alternativní recepty
Petits gâteaux de goiaba
30min
Caviar de cogumelos
20min
Chocolate com frutos secos
1 godz. 5 min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35min
Massa folhada de chocolate
1 Std. 40 Min
Petits gâteaux de chocolate
8 Std. 45 Min
Taças mexicanas
20min
Gelado de menta e chocolate
24h
Bombons de chocolate branco
2 Std.
Fondant de chocolate
15min
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 Min
Bombons de caramelo
2 Std.