Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g água
- 250 g açúcar
- 12 gemas de ovo
- Amêndoa ralada p/ polvilhar
- Canela em pó p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1037.5 kJ / 248 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 14.2 mg
Alternativní recepty
Técnica Placas de lasanha
30min
Fondant de caramelo
30min
Torta de laranja
30min
Duchesses
2u.
Papas de sarrabulho
1h 25min
Paris Brest com morangos
2h 10min
Ovos-moles de 8 gemas
45 min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Brisas do Lis
1h 15min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Ovos-moles
1u.