Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolate amargo
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de glucosa
- 90 g de manteca vegetal, de buena calidad
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12054 kJ / 2870 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 219 g
- Tuk
- 232 g
- Nasycený tuk
- 108 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 158 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de limón sin gluten
4h 20min
Ganache de chocolate
35 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2 Std.
Brownies
30 Min
Pastel double fudge
3 Std.
Trufas de chocolate
3 Std.
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Betún de chocolate
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Betún de vainilla
5 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min