Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preferment (Poolish)
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 oz water
- 1 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 5 oz bread flour
Dough & Shaping
- extra virgin olive oil, to grease
- 12 oz bread flour, plus extra to dust
- 9 ½ oz water, plus extra to steam and spray
- 2 tsp salt
- 1 tsp active dry yeast
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3899 kJ / 932 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2294 mg
Alternativní recepty
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
Venezia Bread
11 Std.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min