Zařízení & příslušenství
Sourdough Ciabatta
Příprava 30min.
Celkový 9hod. 25min.
2 pieces
Suroviny
Preferment (Poolish)
-
extra virgin olive oil to grease
-
water5 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)1 oz
-
bread flour5 oz
Dough & Shaping
-
extra virgin olive oil to grease
-
bread flour plus extra to dust12 oz
-
water plus extra to steam and spray9 ½ oz
-
salt2 tsp
-
active dry yeast1 tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
2294 mg
Protein
30 g
Kalorie
3899 kJ /
932 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
179 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Sourdough Baguettes
15hod.
Apple Wheat Starter
72hod. 20min.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5hod. 5min.
Sourdough Starter Discard Waffles
25min.
Sourdough Starter Discard Crackers
45min.
Sourdough Pretzel Bread
7hod. 20min.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4hod. 10min.
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4hod. 10min.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2hod. 55min.