Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocante de frutos secos
- 30 g de avellanas, tostadas, pelada
- 30 g de nuez de castilla, en mitades
- 30 g de pistaches descascarillados, sin sal
- 30 g de almendras, tostadas sin sal
- 250 g de azúcar morena
- 1070 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo o verde
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 200 g de chocolate amargo (50% cocoa), en chispas o trozos
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
Hojaldre
- 2 cda de azúcar glass
- 1 masa hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 9784 kJ / 2337 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 193 g
- Tuk
- 162 g
- Nasycený tuk
- 92 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 427.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de verduras y camarones
1 godz.
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 godz. 30 min
Helado de choco menta
24h
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2 godz.
Pastel de Chocolate
3h
Amaretti
1 godz. 20 min
Corona de chocolates
1h 30min
Mi Paris Brest
1h 30min
Helado de vainilla
12h
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 godz. 15 min
Helado de chocolate
12h