
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocante de frutos secos
- 30 g de avellanas tostadas, pelada
- 30 g de nuez de castilla, en mitades
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 30 g de pistaches descascarillados sin sal
- 250 g de azúcar morena
- 1070 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo o verde
- 30 g de mantequilla sin sal
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 200 g de chocolate amargo (50% cocoa) en chispas o trozos
- 30 g de mantequilla sin sal en trozos
Hojaldre
- 1 masa hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- 2 cda de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2337 kcal / 9784 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 162 g
- Sacharidy
- 193 g
- Vláknina
- 13 g
- Nasycený tuk
- 92 g
- Sodík
- 427.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Pasta para tarta
20min
Betún de chocolate
10min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3hod. 30min
Roles de canela
2hod. 30min
Crema pastelera
10min
Baguette
3hod. 45min
Merengue
15min
Pastel de limón y merengue
2hod. 10min
Masa sablé
10min
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min