Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de calabacitas, con piel, cortado en cuartos y luego en trozos (2 cm)
- 60 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 250 g de tocino, en cubos (5 mm)
- 320 g de arroz blanco de grano corto, (ver sugerencia)
- 820 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 3 - 4 hojas de albahaca frescas, picadas
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizca pimienta molida, o al gusto
- 50 g de queso mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2283 kJ / 545 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1292 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15min
Puré de papas
50 menit
Puré de papas al estilo Argentino
50 menit
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Puré de papa y poro
40 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1j
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Puré de papas (Pelar)
35 Min
Ravioles a la napolitana
50 menit
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Tortilla española baja en grasa
45 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min