Postre de chabacano con yogur de vainilla

Postre de chabacano con yogur de vainilla

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porciones

Suroviny

  • 120 - 150 g de soletas en mitades
  • 30 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 200 g de chabacanos frescos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
    200 g de duraznos, o nectarinas, cos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
  • 80 g de yogur de vainilla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 141 mg
Protein 6 g
Kalorie 1141 kJ / 272 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...