![Focaccia cu pere și Gorgonzola Focaccia cu pere și Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24A9B0B4-8FA9-40A2-A6AF-2A34DD197DF8/Derivates/CD385E36-C83E-42C5-A40A-C74992378E95.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unt nesărat, tăiat bucăți, plus pentru uns
- 350 g pere, tip Williams, tăiate bucăți (3 cm)
- 200 g apă
-
1
linguriță zahăr
nebo 1 linguriță făină de malț -
½
cub drojdie proaspătă (20 g)
nebo 1 pliculeț drojdie uscată (7 g) - 300 g făină Tip 550
- 200 g făină de secară Tip 1150
- 1 ½ linguriță sare
- 150 - 200 g Gorgonzola, bucăți (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Iaurt simplu
14h
Unt vegan
8h 5min
Prăjitură răsturnată de turtă dulce cu pere
1h
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1 godz. 10 min
Glazură de zahăr
5min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40min
Pesto cu fistic
10 min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 Std.
Pizza bianca cu anghinare și ulei de trufe
Ninguna valoración
Salată de broccoli cu ardei gras roșu și semințe de pin
10 min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Focaccia cu ceapă
2h