Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa quebrada dulce
- 130 g de harina de repostería
- ¼ cucharadita de sal
- 30 g de azúcar moreno
- 110 g de mantequilla fría, en trozos
Nubes al aroma de vainilla
- 30 g de pistachos pelados (sin sal)
- 30 g de coco rallado para espolvorear
- 200 g de agua fría
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (10 g)
- 150 g de azúcar
- ¼ cucharadita de sal
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
-
1
cucharadita de vainilla líquida
nebo 1 cucharadita de esencia de pistacho - 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana
40min
Cheesecake de natillas y merengue
1 godz. 30 min
Tarta de crema de pomelo rosado y merengue
1u.
Carolinas
50min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5 godz.
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Amaretti
1 Std. 20 Min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6 Std. 15 Min
Bomba de chocolate
4h
Bavaroise de naranja
5 Std. 15 Min
Pastel de turrón y chocolate
3 godz. 50 min
Tiramisú de limón
6h 25min