Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 70 g de agua templada
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de repostería
Masa
- 180 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 70 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida
- 90 g de nueces en mitades
- 70 g de harina de repostería
- 25 g de pasas sin semillas
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Cobertura y montaje
- 3 cucharaditas de agua
- 9 gotas de colorante alimentario (3 gotas de colorante morado, 3 de verde y 3 de amarillo)
- 9 cucharadas de azúcar
- 30 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 32 mg
Alternativní recepty
Caracolas de canela
2 Std.
Kringle navideño con confitura de arándanos
2小时 20 分钟
Brioche con frutas y pasas
3小时 10 分钟
Magdalenas de queso
30 Min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Mierensinas
1 Std. 10 Min
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1 Std.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3 godz.
Carbayones
1h 25min
Plum cake y refresco de frutas naturales
2 Std.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 godz.