Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 70 g de agua templada
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de repostería
Masa
- 180 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 70 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida
- 90 g de nueces en mitades
- 70 g de harina de repostería
- 25 g de pasas sin semillas
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Cobertura y montaje
- 3 cucharaditas de agua
- 9 gotas de colorante alimentario (3 gotas de colorante morado, 3 de verde y 3 de amarillo)
- 9 cucharadas de azúcar
- 30 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 32 mg
Alternativní recepty
Roscón gallego
1h 30 min
Brioche con frutas y pasas
3h 10 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30 min
Pan de leche
2h 20min
Estrella brioche nevada
3h 10 min
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Pan nevado para el desayuno
2 godz. 30 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Suizos
2 godz. 30 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min