Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet

Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet

4.8 164 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    30 g
Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce
  • Basilikum, frisch abgezupft
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    70 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Gnocchi (Fertigprodukt)
    800 g
  • Sonnenblumenöl
    3 EL
Fruchtsorbet
  • Zucker nach Geschmack
    60 - 100 g
  • Fruchtmischung, TK in Stücken
    500 g
  • Zitronensaft (volitelně)
    2 TL
  • Eiklar (volitelně)
    1
Brokkolisalat und Fertigstellung
  • rote Paprika in Stücken
    1
  • Apfel groß, geviertelt
    1
  • Brokkoliröschen
    250 g
  • Pinienkerne
    30 g
  • Öl
    25 g
  • Essig
    15 g
  • Honig
    1 TL
  • Senf
    1 ½ TL
  • Kräutersalz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Mascarpone (250 g)
    6 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2123 mg
Protein 20 g
Kalorie 4037 kJ / 964 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 15.8 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 101 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...