
Kompatibilní verze
Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce
- 15 g Basilikum, frisch abgezupft
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 70 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 800 g Gnocchi (Fertigprodukt)
- 3 EL Sonnenblumenöl
Fruchtsorbet
- 60 - 100 g Zucker nach Geschmack
- 500 g Fruchtmischung, TK in Stücken
- 2 TL Zitronensaft (volitelně)
- 1 Eiklar (volitelně)
Brokkolisalat und Fertigstellung
- 1 rote Paprika in Stücken
- 1 Apfel groß, geviertelt
- 250 g Brokkoliröschen
- 30 g Pinienkerne
- 25 g Öl
- 15 g Essig
- 1 TL Honig
- 1 ½ TL Senf
- 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 6 EL Mascarpone (250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 964 kcal / 4037 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 101 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 2123 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trends
2hod. 10min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1hod. 30min
Menü: Gnocchi italienische Art, Topfen-Honig-Pudding mit Ribiselspiegel
45min
Menü: Gemüserisotto; Minischokokuchen
1hod.
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2hod. 10min
Milchreis (XXL)
55min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1hod. 40min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1hod. 15min
Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce mit Brokkolisalat und Fruchtsorbet
30min