Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g manteiga sem sal, mais q. b. para untar
- 230 g leite
- 60 g leite de coco
- 50 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco granulado - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 1 ovo
- ½ c. chá de sal
- 250 g leite condensado
- 120 g coco seco ralado
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 8 mg
Alternativní recepty
Brigadeiro de colher
20 min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 Std. 10 Min
Biscoito goiabinha
45 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Coxinha de frango
1 Std. 45 Min
Creme de milho verde
25 min
Tutu à mineira
35min
Massa para coxinha
30 min
Pastel de carne
3 Std. 15 Min
Pão de batata recheado
1h 25 min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min
Bolo de milho cremoso
45 Min