Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g óleo de girassol, mais q. b. para untar
- 170 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g goiabada, cortada em cubos pequenos
- 4 ovos em temperatura ambiente, separar gemas e claras
- 1 pitada de sal marinho
- 250 g açúcar
- 180 g iogurte natural
- 150 g farinha de milho fina (fubá)
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 104 mg
Alternativní recepty
Bolo de fubá
50 Min
Curau de milho verde
30min
Bolo de banana
1 Std.
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Canjica
13 godz. 35 min
Pudim de leite condensado
4 Std.
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1h 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Fatias húngaras
1h 50min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Bolo de pamonha doce
55 Min
Bolo de milho cremoso
45min