Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 5 talos de cebolinha, cortados
- 1045 g água
- 350 g carne seca, cortada em tiras de aprox. 5 cm x 1 cm, já dessalgada
- 200 g farinha de trigo
- 90 g manteiga sem sal
- 1 c. chá de sal marinho
- 150 g queijo coalho, cortado em pedaços
- 4 ovos
- 50 g leite
- 200 g creme de leite fresco
- 2 pitadas noz moscada em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 2052 kJ / 491 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 182 mg
Alternativní recepty
Polenta com ragu de grão de bico
Žádné hodnocení
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Missoshiru
Žádné hodnocení
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 godz. 15 min
Risoto de presunto Parma com figo
30 Min
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Dadinho de tapioca
3 godz. 10 min
Canjica
13 godz. 35 min
Ragú de carne
45 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Carne moída
35 Min