Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão, cortado em pedaços (3 cm) (volitelně)
- 200 g salsão, cortado em pedaços
- 250 g cenoura, cortada em pedaços
- 100 g cebola, cortada em metades
- 100 g tomate, cortado em pedaços
- 150 g abobrinha, cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 50 g cogumelos frescos
- 1 folha de louro seco (volitelně)
- 6 ramos de ervas aromáticas variadas (ex.: manjericão, sálvia, alecrim), só as folhas
- 4 talos de salsinha fresca
- 120 g sal grosso
-
30
g vinho branco seco
nebo 30 g água - 1 c. sopa de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 371 kJ / 88.8 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Peru à Wellington com molho de pêssego
Keine Bewertungen
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Caramelos
2 Std.
Chutney de cebola roxa
24h
Espuma de frutas vermelhas
10 Min
Sorvete de chocolate
12h
Sorbet de frutas
5 Min
Molho pesto de manjericão
10 Min
Risoto com queijo parmesão
30 Min
Caldo de carne
45 Min
Sopa cremosa de abobrinha
25 Min