Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marquise
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 80 g de sucre glace
- 200 g de beurre, en morceaux
La crème anglaise
- 250 g de lait
- 1 fève tonka, râpée
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3036 kJ / 731 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Paris-Deauville
12h
Tarte abricot-pistache
1h 15min
Financier aux pommes façon tatin
55 min
Crème anglaise
10min
Crème catalane
4h 25min
Terrine aux deux poissons
1h
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Crème caramel et vanille
8 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min