Zařízení & příslušenství
Rabarbarabaka
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 skammtar
Suroviny
-
möndlur, með hýði30 g
-
ósaltað smjör við stofuhita100 g
-
hveiti200 g
-
sykur150 g
-
vanillusykur, heimatilbúinn (sjá ráð)1 msk
-
sjávarsalt1 hnífsoddur
-
rabarbari skorinn í bita (2 cm)650 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 skammtur
Protein
5.5 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
61.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sumar
20 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Súkkulaðibitakökur
50min.
Smákökur
Žádné hodnocení
Svampbotn
1hod. 50min.
Ostakaka
5hod. 30min.
Eplakaka
1hod.
Rabarbara-, appelsínu og möndlukaka
Žádné hodnocení
Súkkulaði-briochebollur
Žádné hodnocení
Mjólkursúkkulaði- og bananakaka
Žádné hodnocení
Mjúk döðlukaka með valhnetum
1hod. 10min.
Döðlukaka með karamellu
Žádné hodnocení
Karamellu-, döðlu og valhnetukaka
Žádné hodnocení
Sítrónukaka
Žádné hodnocení