Rabarbarabaka

Rabarbarabaka

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 skammtar

Suroviny

  • möndlur, með hýði
    30 g
  • ósaltað smjör við stofuhita
    100 g
  • hveiti
    200 g
  • sykur
    150 g
  • vanillusykur, heimatilbúinn (sjá ráð)
    1 msk
  • sjávarsalt
    1 hnífsoddur
  • rabarbari skorinn í bita (2 cm)
    650 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 5.5 g
Kalorie 1757 kJ / 420 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 61.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše