Döðlukaka með karamellu

Döðlukaka með karamellu

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
12 skammtar

Suroviny

Döðlukaka
  • ósaltað smjör mjúkt, auk meira til að smyrja
    60 g
  • döðlur, steinlausar
    200 g
  • vatn
    300 g
  • matarsódi
    2 tsk
  • hrásykur
    170 g
  • egg
    2
  • vanillubragðefni
    1 tsk
  • hveiti (self-raising)
    170 g
Karamellusósa
  • rjómi
    250 g
  • púðursykur
    200 g
  • ósaltað smjör skorið í bita
    130 g
  • vanillu extrakt
    1 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 332.3 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 1773 kJ / 422.2 kcal
Tuk 22.1 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 52.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše